VELKOMMEN TIL NFC'S NYE PLATFORM FOR FRIVILLIGHED

Nykøbing FC er en forening der som så mange andre foreninger, er afhængige af frivillige til løbende at hjælpe med opgaver i løbet af året.

Opgaverne spænder lige fra daglige/ugentlige opgaver omkring nogle af vores mange hold, til ugentlige, månedlige og nogle gange lidt sjældnere opgaver i forbindelse med alle vores aktiviteter.

Vores årligt tilbagevendende stævne, Pinsecup’en, nærmer sig med hastige skridt – og vi får igen i år når vi afholder stævnet for 39. gang, brug for flere hundrede frivillige til at afholde et godt og vellykket stævne af denne kaliber. Vi rækker derfor nu hånden ud og beder DIG om hjælp.

Du får ikke tiden tilbage som du bruger på frivilligt arbejde, det anerkender vi selvfølgelig, men vi lover dig at du bliver nogle oplevelser rigere og at det ikke bliver kedeligt, uanset om du tager én, to, eller flere vagter.
Vi lover også at du med sikkerhed vil lære nye mennesker at kende – og at du bliver optaget i det helt særlige NFC-fællesskab, som gør en KÆMPE forskel for rigtig mange mennesker. Overskuddet fra stævnet kommer til glæde og gavn for vores mere end 800 medlemmer, hvoraf mere end 625 er børn og unge under 18 år.

Vi glæder os rigtig meget til at hilse dig velkommen...

Indtast venligst dine oplysninger

Indtast en unikt kodeord til din konto, mindst 6 tegn langt.
[Valgfrit] Indsend dit profilfoto
Flere kan vælges
Ved nogle opgaver udlåner/udleverer vi t-shirts til vores frivillige - vi vil derfor gerne kende din trøjestørrelse
Vælg gerne flere områder


Vi vil meget gerne kende dine kompetencer, så vi ved hvem vi skal kontakte i forhold til specifikke opgaver
Skriv venligst hvis dine kompetencer ikke falder ind under ovenstående områder